Lekker relaxt de zomer doorkomen

Casper Doorn
Casper Doorn
11 februari 2022

Het is weer zomer en het is weer super goed weer. Na het werk wil je het liefst de hele tijd lekker buiten zijn, je hebt immers al de hele dag binnen gezeten. Je hebt in de tuin alles om buiten lekker te kunnen genieten. Je hebt een luxe loungeset en een grote eettafel met fijne stoelen. Ook heb je een barbecue, maar deze is wel al wat ouder. Als het koud wordt kun je zelfs onder de overkapping gaan zitten. Zo heb je nog extra lang de warmte die onder de overkapping blijft hangen. Je kunt tot in de late uurtjes buiten zitten. Kortom: je hebt alles om buiten lekker te relaxen.

Barbecue

Je barbecue is dus wat ouder of je wil gewoon een nieuwe barbecue, dat kan natuurlijk ook. Er zijn tegenwoordig veel verschillende modellen op de markt. Je hebt goedkope barbecues, maar ook dure. Ook heb je een beetje de middenmoot. Als je de middenmoot barbecue hebt dan praat je over een prijs tussen de €300,- en de €500,- euro.

Modellen

Je hebt in de middenmoot bijvoorbeeld de Bono Kamado Minimo. Dit is een compact model en deze is aanbevolen voor de kleinere gezelschappen. De barbecue kan zelfs gebruikt worden om te picknicken. Deze barbecue is ook zeer geschikt voor een kleiner terras of balkon. Dan heb je nog de Kettle Large barbecue. Deze barbecue is van gietijzer en werkt met houtskool. Het opwarmen van de kolen gaat heel makkelijk dankzij het aanmaaksysteem wat deze barbecue kent. De kap heeft tevens een thermometer en door de wielen is de barbecue makkelijk verplaatsbaar. Als laatste hebben we de Fiesta 2 barbecue. Dit is een barbecue die werkt op gas. De ene helft heeft een rooster en de andere helft heeft een plancha. Dankzij de kap kan deze barbecue ook worden gebruikt als een soort oven.

Voetmassage

Wil je nu echt tot rust komen in je tuin? Alle luxe spullen die daarvoor nodig zijn om te zitten heb je al. Het enige wat nog ontbreekt is een voetmassage. Door de voetmassage worden de voeten fit gehouden en verlicht het de vermoeidheid van de voeten. Zo kom je ’s avonds pas echt tot rust in je tuin. Veel relax plezier.

Lees ook:  Wat zijn sportinlays en waarom gebruik je ze tijdens sportactiviteiten?

Meer nieuws