Pijn bestrijden met een tensapparaat en piperinox

Casper Doorn
Casper Doorn
9 mei 2022

Pijn bestrijden met een tensapparaat en piperinox

Last van pijn na het sporten is 1 van de belangrijke redenen waarom mensen weer stoppen met sporten. Zeker voor mensen die willen afvallen is dit zeer frustrerend. Je wilt wel, maar het lichaam werkt niet altijd mee. 

Natuurlijk moet je rustig opbouwen, maar soms kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Het is toch jammer dat je bijvoorbeeld door te veel spierpijn elke keer weer achterloopt met het trainingsschema dat je graag wil volgen. Er twee nog vrij onbekende oplossingen die goed samen werken: een tensapparaat en piperinox. Deze twee opties werken los van elkaar en daarnaast zijn in combinatie met elkaar nog eens extra effectief op het gebied van spierpijn bestrijding. Meer weten? Lees dan verder. 

Piperinox 

Piperinox is een voedingssupplement. Het helpt bij afslanken en het bevat maar liefst 7 natuurlijke ingrediënten. Het helpt je dus bij het binnen krijgen van de benodigde voedingsstoffen, om tekorten te voorkomen. Men zegt ook dat dit middel helpt bij het versnellen van regeneratie van door training beschadigde spieren. Zo ben je dus weer sneller klaar voor de volgende training. 

Tensapparaat 

Een tensapparaat werkt ook goed bij spierpijn. Het is een massageapparaat die gebruikt wordt voor diverse doeleinden zoals massage, cupping, gewicht verliezen en acupunctuur. Het is een zeer veelzijdig apparaat. Maar de massage helpt natuurlijk ook om spieren te ontspannen na het sporten. Hiermee verminder je de mogelijke spierpijn na de training tot op een bepaalde hoogte. 

Combinatie van het voedingssupplement met een tensapparaat 

Het mooie van Piperinox in combinatie met het tensapparaat is dat je zo twee verschillende manieren van de behandeling van spierpijn inzet. Daar waar het voedingssupplement werkt van binnenuit, werkt het tensapparaat juist van buitenaf. Dit zorgt voor een meer holistische benadering om spierpijn te verminderen. Het is niet voor niets dat een holistische aanpak steeds populairder is. Steeds meer raken mensen ervan overtuigd dat dit juist voor de beste oplossing kan zorgen. Zo je ook steeds vaker dat de Westerse geneeskunde en de geneeskunde uit het Oosten zich steeds meer met elkaar vermengt of dat ze gaan samenwerken. Daarin zijn nog zeker wel mensen sceptisch, maar er is ook steeds meer openheid. Men wordt zich steeds meer ervan bewust dat het rationele weten lang niet altijd de waarheid in pacht heeft.

piperinox-2

Het is niet zo dat het ene het andere vervangt. Het is namelijk een totaal ander ervaring. Ze zijn echt complementair. Zeker als je zoveel als mogelijk het trainingsschema wil volgen, is het handig dat je deze twee middelen als back-up kunt inzetten. Zo verklein je de kans dat je vroegtijdig alweer moet afwijken van de training die je wilde doen. Dit is niet alleen fysiek fijn, het is ook mentaal fijn. Het schema niet kunnen volgen, kan namelijk ook een mentale tegenslag geven. Het gevoel dat je faalt. Juist het mentale stuk is bij afvallen vaak een belangrijk onderdeel.  

Lees ook:  Je uithoudingsvermogen tijdens het sporten verbeteren

Meer nieuws